meer criteria

Om te kunnen voldoen aan de vraag van onze kandidaat-kopers, zijn wij momenteel dringend op zoek naar vastgoed, in allerhande prijsklassen.  Beste eigenaars, neem vandaag nog contact met ons op: 0474/100.500 of info@vastgoedbox.be

 

Staat u op het punt uw vastgoed te verkopen/verhuren?  Wenst u iemand die hierbij de commerciële, organisatorische en administratieve kant voor u wil afhandelen? Vastgoedbox helpt u graag!

 

Bent u op zoek naar de woning, het appartement, de villa, ... van uw dromen, zij het nu om te huren of te kopen?  Wil u investeren in een opbrengstwoning, een garage, grond?  Ziet u door het internetbos de bomen niet meer?  Laat u bijstaan door kenners op dit vlak!

 

Vastgoedbox, met kantoor gelegen in het centrum van Oostende, biedt vastgoed te koop/te huur in West -Vlaanderen en in het bijzonder Oostende, de kust en omstreken.  Wij beschikken over een jong, dynamisch en professioneel opgeleid team.  Bij vastgoedbox gaan we prat op het leveren van een hoogstpersoonlijke service.  Wij houden rekening met uw wensen, opmerkingen en maken er onze zaak van om u zeer goed op de hoogte te houden!

 

 

 

 

Vind ons leuk!


Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 506592 (België), Erkend vastgoedmakelaar - Bemiddelaar - Syndicus, Pierloot Glenn
BIV nr. 511038 (België), Erkend vastgoedmakelaar - Bemiddelaar, Vandepoele Vanessa
Erkend CIB lid
De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder www.cib.be