Om te kunnen voldoen aan de vraag van onze kandidaat-kopers, zijn wij steeds op zoek naar vastgoed, in allerhande prijsklassen.  Beste eigenaars, neem vandaag nog contact met ons op: 0474/100.500 of [email protected]

***

Staat u op het punt uw vastgoed te verkopen/verhuren?  Wenst u iemand die hierbij de commerciële, organisatorische en administratieve kant voor u wil afhandelen? Vastgoedbox helpt u graag!

 

Bent u op zoek naar de woning, het appartement, de villa, ... van uw dromen, zij het nu om te huren of te kopen?  Wil u investeren in een opbrengstwoning, een garage, grond?  Ziet u door het internetbos de bomen niet meer?  Laat u bijstaan door kenners op dit vlak!

 

Vastgoedbox, met kantoor gelegen in het centrum van Oostende, biedt vastgoed te koop/te huur in West -Vlaanderen en in het bijzonder Oostende, de kust en omstreken.  Wij beschikken over een jong, dynamisch en professioneel opgeleid team.  Bij vastgoedbox gaan we prat op het leveren van een hoogstpersoonlijke service.  Wij houden rekening met uw wensen, opmerkingen en maken er onze zaak van om u zeer goed op de hoogte te houden!

 


 

 

 

 

 

Vastgoedbox besteedt veel zorg aan de inhoud en vorm van haar website om u teksten, foto's, grafische voorstellingen, logo's, ... van hoogstaande kwaliteit te kunnen aanbieden.  Al deze elementen zijn beschermd door intellectuele rechten.  Daarom is het de bezoeker van deze site niet toegestaan om teksten, foto's, grafische voorstellingen, logo's, ... zonder expliciete voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van vastgoedbox geheel of gedeeltelijk of in een bewerkte vorm te gebruiken, reproduceren, afficheren, publiek te maken, aan te passen, ...

 

Vind ons leuk!